"Magasztaljátok az Urat, mert jó, mert örökkévaló az Ő kegyelme." Zsoltárok 136,1
Imádkozzatok minden emberért!

Friday, August 13, 2010

Káleb ismerkedik az új lakással





Első este, amikor kipakolni szerettünk volna, viszont Káleb is igényt tartott a figyelmünkre... Úgy tűnt, a vállfák jó figyelem-elterelők.
... Káleb nagyon szeret a szőnyegen játszani, a mozgástere lényegesen kiszélesedett. Nagyon oda kell figyelnünk rá, mert a kicsi fejecske gyorsan koppan. Kedvencei a bútorok, amelyek nagyon érdekesek alúlnézetből. Természetesen, már rég nem tudjuk a kis babapokrócra korlátolni, ami a biztonságos és tiszta területet jelentené, de legalább van egy kiindulópont és egy viszonylagos rend.
Káleb komolyan próbálkozik a mászással, de még inkább szeret lépegetni, amikor van energiánk vezetni. Azért nem siettetjük egyik képessége kifejlesztését sem. :)
Kapott egy kis 'széket' Vicki-től, azon próbálgatja magát.
Két fogacskája van, de semmiféle trükkel nem sikerült lencsevégre kapni. Itt egy kép, amely 'munka' közben született.
Egy hete itt járt a nővér, nem sokkal a költözés után. Új lakás, új növér: az előzőt előléptették, és más munkaterületet kapott. Különösen Káleb születése után, az első hetekben, nagyon sokat jelentett, hogy valaki bekopogott és szeretettel válaszolt a kérdéseinkre. Nem kell fizetnünk ezért a szolgáltatásért, mert első gyermekes szülőknek, akik bizonyos kritériumoknak megfelelnek, egyfajta ingyenes 'beavató' program. :)
Szóval, Káleb 8 kg (17,06 font) volt a múlt héten, a nővér megmérte. :)

No comments:

Post a Comment