"Magasztaljátok az Urat, mert jó, mert örökkévaló az Ő kegyelme." Zsoltárok 136,1
Imádkozzatok minden emberért!

Monday, November 1, 2010

A konyhában...




Elkerülhetetlen volt, hogy Kaleb felfedezze: a konyha sok-sok érdekes tárgyat rejteget.

Az első, kipakolásra tett kísérletét buzgón meg is örökítettük, de természetesen nagyon hamar azon kezdtünk morfondírozni, hogy ideje lesz biztonságossá, azaz 'gyermekhatlanná' (a 'vízhatlan' mintájára, miért nem lehet ezt egyszerűbben így mondani? :))) tenni a konyhát. Hamarosan okos kis 'bigyuszok' kerültek Murray jóvoltából a szekrényajtókra, amelyek csak kb. 2 cm-re engedik az ajtókat kinyílni.

Kaleb sírásra fakadt, amikor rájött, hogy nem működik a dolog többet.

P.S. Megvígasztalódott... A figyelme átterelődött a két alsó fiók tartalmára: pillanatnyilag ez ki is elégíti. :)


1 comment:

  1. Valoban erdemes gyerekbiztonsagi dolgokat felszeregetni, de legizgalmasabb az, ha marad megis 1-2 ajto, v fiok ami nem tiltott;

    Oda kerulhet muanyag v. fa edenyek, (ami eppen az ember nem sajnal h tulhamar tonkre megy, de szukseg eseten megis konnyu elmosogatni e sutanna hasznalni) es ami a gyerek szamara nem veszeles, szuros, eles, es ez vegtelen "munkat" adott (pl. nalunk), h a fozesben sem hatralt, de kovetni is lehet, h mivel foglakozik.

    Elvezet volt latni h alig 1 ev korul, elsunyizta az en konyharuham, es olyan pontos mozdulatokkal ugy torolgette az edenyeket ahogy azt eppen a jolbetanult felnottekhez illik.
    Sok sok oromet kivanok ezutanra is nektek,eve(ch)

    ReplyDelete