"Magasztaljátok az Urat, mert jó, mert örökkévaló az Ő kegyelme." Zsoltárok 136,1
Imádkozzatok minden emberért!

Monday, March 7, 2011

Hogy lehet az, hogy mindig vasárnap történik?

Tegnap (születése óta) harmadszor mentünk Kaleb-bel a sürgősségire vasárnap fejében.

A legutóbbi nem is volt olyan rég, január végén. Akkor azt mondták, hogy tüdőgyulladás nyomát látták a felvételen.

Ezúttal nem is vittük azonnal, reméltem, hogy elmúlik a láz. Tylenol-t adtam a kicsinek. Először szombat este vettem észre, hogy melegebb a hőmérséklete a szokottnál. Vasárnap reggel szintén, de aztán elmúlt, mire imaházba kellett menni. Szokás szerint nagy örömmel maradt a gyerekekkel, de amikor meglátta apát, sÍrva fakadt, mert nem adták az ölébe elég gyorsan... :)

Délután aztán elment minden kedve a játszástól, nem sÍrt, csak állandóan az ölemben akart lenni. Láza volt, és nem akart szünni. Végül úgy döntöttem, jobb, ha orvosi véleményt kérünk.

A diagnozis szerint megint fül-gyulladása van (bár múlt héten voltunk a háziorvosnál az első gyulladás miatti felülvizsgálaton).

Hálás voltam azért, hogy étvágya azért volt, és a lehetőségért, hogy orvosi ellátásban részesülhet részünkről térÍtésmentesen.

Ma kicsit jobban van, de még mindig láthatóan beteg. A régi kedve csak kb. 10 perce tért viszza. Pár perce elaludt (a bejegyzés elejét úgy Írtam, hogy végig az ölemben ült). Ez a 2. sziesztája ma.

2 comments:

  1. Kedves Adina,
    Boldog születésnapot kívánunk!
    Ildi, Isti, Katica, Ágica és Veronika

    ReplyDelete
  2. Koszi szepen! Nagyon kedvesek vagytok! Kovetem a blogodat a csodas kepekkel. Olyan edesek a lanyaitok!

    ReplyDelete