"Magasztaljátok az Urat, mert jó, mert örökkévaló az Ő kegyelme." Zsoltárok 136,1
Imádkozzatok minden emberért!

Thursday, July 22, 2010

Leslie pops in on Tuesday


Kedd reggel Murray elvitte az autót javítani. Általános, de időszerű karbantartásnak jött el az ideje. Örültünk, hogy kikerült rá a pénz. Az autószerelő ismerős a gyülekezetből; kedves, komoly ember. (Amikor fizetésre került sor, kevesebbet kért, mint rendesen. Ezért külön hálásak voltunk.)

Fura volt, hogy nincs az autó a garázsban, főleg Murray nem találta a helyét. J (Itt csak akkor gyalogol az ember, ha hajlék- és „autótalan”, ha bogaras vagy kisbabája van – ez utóbbi kategóriába tartozom jómagam J -, ill. ha nagyon sétálni akar, ami elég ritka az utak mentén, ugyanis parkban szokás sétálni, és oda is autóval jut el az ember.) Estefele, aztán, már nem bírta a benti levegőt, és azonnali sétát javasolt. Már azért is nagy kedvünk volt hozzá, mert Leslie hozott ajándékba egy csodás kenguru(félé)t – a szomszédságukban találta egy garázs-turkálóban -, és ki akartuk próbálni.

...kb. 3 órán keresztül szavát se lehetett hallani Kálebnek: elbűvölte a kilátás apa hátáról. Még aludt is egy félórácskát séta közben. Persze, a kellemest összekötöttük a hasznossal, és vásároltunk is pár szükséges dolgot a közeli áruházban.

Leslie nem egyedül jött: Justin és Linsie az idősebb nővér, Seena gyerekei. Leslie velük töltötte a napot. Igazából csak bekukkantottak hozzánk pár meleg holmiért, amit Murray-től kértek kölcsön, mert a hegyekbe tartottak a szórakoztatóparkba. A csoportkép az udvarunkon készült, háttérben a golfpálya.

No comments:

Post a Comment